0 Kč

Jarní novinky Leokid

Oblíbená značka Leokid přináší několik jarních novinek! Už nyní je můžete objednávat v našem B2B.

První z nich je nová barva Sand Shell, ve které je proveden populární fusak Light Compact a k němu ladící organizér. Fusak Light Compact je univerzální fusak vhodný do autosedaček, hlubokých kočárků i sporťáků. Díky použitému materiálu je vhodný nejen do zimy, ale také pro podzim a jaro. Je proto ideálním zástupcem přechodných fusaků.

Další novinkou jsou přebalovací "taško-batohy" dostupné ve třech univerzálních barvách. Tyto tašky mají praktické vnitřní členění s mnoha kapsami (termo i voděodolné) a jsou ušité z odolného materiálu odolného vůči vodě. Mohou být upevněny na kočárku, nošeny přes rameno i jako batoh. Díky univerzálnímu designu si je oblíbí i tatínci.

Zbrusu novým produktem v sortimentu Leokid jsou softshellové overaly ve velikostech od 12 měsíců do 5 let. Overaly poskytují tepelný komfort od 5 do 15 °C a jsou tak ideální pro jarní a podzimní procházky a dovádění venku. Jsou ušité z technologicky vyspělé tkaniny potažené polyuretanem s voděodpudivou úpravou a z teplé a měkké fleecové podšívky.

Další novinkou je design Koala Time, který je použit na clonách do auta nebo organizéru na sedadlo.

Prodáváné značky

3 SPROUTS BBLUV BBLUV DAVID FUSSENEGGER EISBÄRCHEN FLOW FUNNABABY MUTSY KINDSGUT KOKUA LEOKID LODGER MANUFAKTURA FALBANEK MINIWARE MUTSY NANNA NUUROO ODENWÄLDER PETÚ PETÚ SHNUGGLE TIMBOO TODDLEKIND TRÄUMELAND VINTER & BLOOM
Čekejte prosím...