0 Kč

Nová kolekce Lodger

Nová kolekce Lodger pro jaro a léto 2023 je tady! Hlavní novinkou je materiál Seersucker, od kterého má kolekce odvozen také název. Jedná se o 100% bavlnu, která je díky své specifické struktuře krásně měkká, pružná, savá a hlavně opravdu prodyšná. Z tohoto materiálu jsou vyrobená body, čepičky, Swaddlery, zavinovačka Bundler, capáčky a další kousky.

Zbrusu novým kouskem jsou capáčky Slipper Knit dostupné ve velikosti 0-6 měsíců a v 6 krásných odstínech. Capáčky jsou vyrobené ze 100% bavlny, která je krásně měkká, hřejivá i prodyšná. Věříme, že zákazníky zaujme i jejich příjemná cena 349 Kč.

V nové kolekci najdete také dvě zbrusu nové barvy Ciumbelle - Rose a Beige. Tyto barvy jsou dostupné na všech stávajících produktech z Ciumbelle kolekce (čepičky, capáčky, bodýčka, overaly, rukavičky, malé Swaddlery).

Prodáváné značky

3 SPROUTS BBLUV BBLUV DAVID FUSSENEGGER EISBÄRCHEN FLOW FUNNABABY MUTSY KINDSGUT KOKUA LEOKID LODGER MANUFAKTURA FALBANEK MINIWARE MUTSY NANNA NUUROO ODENWÄLDER PETÚ PETÚ SHNUGGLE TIMBOO TODDLEKIND TRÄUMELAND VINTER & BLOOM
Čekejte prosím...