0 Kč

Nové kousky bblüv

S únorovou dodávkou zboží bblüv nám do sortimentu přibylo několik zajímavých novinek. První z nich je Püre, čistič vzduchu 3v1 s HEPA+ filtrem. Tento pomocník zajišťuje zdravé a čisté klima pro celou rodinu. HEPA+ filtr odstraňuje až 99,7 % alergenů a nečistot, a proto je mimořádně vhodný také pro osoby s alergiemi nebo dýchacími obtížemi.

Další novinkou je Moskitö, elektrický lapač hmyzu založený na principu UV LED světla. Díky tomuto světlu přitahuje létající hmyz, který poté ultra tichým sacím otvorem uvězní ve vyjímatelné skryté komoře. Moskitö je bezpečný, tichý a účinný pomocník na doma i letní dovolené.

Další novinkou jsou keramické kuchyňské nůžky Küt, které rodiče ocení při přípravě dobrot nejen pro své děti. Dokážou přestříhnout maso, těstoviny, ovoce, zeleninu nebo bylinky.

Poslední novinkou je šedá barevná varianta u produktů Yümi, Stäp, Pöti a Glüv, která, věříme, bude u zákazníků velmi oblíbená.

Prodáváné značky

3 SPROUTS BBLUV BBLUV DAVID FUSSENEGGER EISBÄRCHEN FLOW FUNNABABY MUTSY KINDSGUT KOKUA LEOKID LODGER MANUFAKTURA FALBANEK MINIWARE MUTSY NANNA NUUROO ODENWÄLDER PETÚ PETÚ SHNUGGLE TIMBOO TODDLEKIND TRÄUMELAND VINTER & BLOOM
Čekejte prosím...