0 Kč

Novinky Träumeland

Na závěr roku 2021 představil Träumeland spoustu novinek do nadcházejícího roku. Nesou se ve znamení udržitelnosti, prodloužení životního cyklu produktu a stylových designů.

Novinkou je produktová řada matrací s názvem Better Dreams. Ta obsahuje tři kojenecké matrace - Wald (les), See (jezero) a Berg (hora). Tyto matrace jsou specifické tím, že jejich jádro obsahuje prvky vytvořené ze zbytků pěn, které vznikají při výrobě jiných matrací. Matrace Better Dreams poskytují dětem skvělou bodovou elasticitu a jsou zároveň krokem dopředu k maximální udržitelnosti.

Další novinkou jsou designy hnízdeček, povlečení, kojicích polštářů a dalších textilií. Všechna nová povlečení navíc mají praktický obal, který lze využít jako stylový batůžek. Vytvářet obaly s co nejvyšší přidanou hodnotou, které lze používat i samostatně, je jedním z dalších cílů Träumelandu v oblasti ekologie.

Do sortimentu také přibyly spací pytle s certifikací GOTS. GOTS je mezinárodně uznávaný standard, jehož cílem je vytvořit způsob, jak snadno dohledat výrobky vyráběné ekologicky, udržitelně a se sociální zodpovědností.

 

Prodáváné značky

3 SPROUTS BBLUV BBLUV DAVID FUSSENEGGER EISBÄRCHEN FLOW FUNNABABY MUTSY KINDSGUT KOKUA LEOKID LODGER MANUFAKTURA FALBANEK MINIWARE MUTSY NANNA NUUROO ODENWÄLDER PETÚ PETÚ SHNUGGLE TIMBOO TODDLEKIND TRÄUMELAND VINTER & BLOOM
Čekejte prosím...