0 Kč

Tipy pro předvánoční sezónu

Prohlédněte si kousky, které by ve vaší nabídce neměly před Vánoci chybět!

Hračky Kindsgut

Dřevěné hračky této německé značky patří už několik sezón mezi bestsellery. Mezi ty nejpopulárnější patří závodní dráha, puzzle se zvířátky nebo motorické hračky. Skvělým tipem na stylový a praktický dárek je také jejich ikonický nočník ve tvaru velryby.

Skákací zvířátka a auta Kidzzfarm

Hopsadla Kidzzfarm dopřejí dětem spoustu zábavy doma i venku. Kromě toho pomáhají skákací hračky také v rozvoji motoriky a fyzické zdatnosti dětí.

Hračky a noční světla Flow

Kousky této nizozemské značky potěší pod stromečkem děti i jejich rodiče. Jsou totiž kvalitní, minimalistické a zábavné. Ve vaší nabídce by určitě neměly chybět hračky s tlukotem srdce, noční světla nebo třeba projektor Björn.

Sukně Manufaktura Falbanek

Nadýchané a bohaté petti sukýnky potěší pod stromečkem každou malou i větší holčičku. Předvánoční doba je jejich hlavní sezónou, proto by vám neměly v tomto období na e-shopu nebo v obchodě chybět.

Hračky bblüv

Pro malá miminka jsou skvělým dárkem hračky bblüv. Jsou barevné, veselé a děti zaujmou. Doporučujeme naskladnit třeba chrastítka na nožičku, oboustranné hrací podložky nebo noční světla.

Prodáváné značky

3 SPROUTS BBLUV BBLUV DAVID FUSSENEGGER EISBÄRCHEN FLOW FUNNABABY MUTSY KINDSGUT KOKUA LEOKID LODGER MANUFAKTURA FALBANEK MINIWARE MUTSY NANNA NUUROO ODENWÄLDER PETÚ PETÚ SHNUGGLE TIMBOO TODDLEKIND TRÄUMELAND VINTER & BLOOM
Čekejte prosím...